Hallo welkom,

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Christine Mannes, gediplomeerd Basispedicure en dat doe ik met heel veel plezier en passie. Heeft u voetklachten of bent u op zoek naar ontspanning bijvoorbeeld een voetmassage? Dan kunt u hier terecht voor een professionele voetverzorging. Ik werk hygiënisch en mijn materialen zijn steriel. Mijn streven is om de klant met verminderde of zonder pijnklachten met een goed gevoel en een goed advies de deur uit te laten gaan.

Beauty Lash & Brow Lift

Lash Lift - een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een open blik. Het resultaat houdt tot wel 6 weken lang.

Brow Lift/laminiation – met deze behandeling geven we richting aan je wenkbrauwhaartjes. Het is vooral ideaal voor wie stugge, eigenwijze of gekrulde wenkbrauwhaartjes heeft. Tot wel 6 weken mooi resultaat, afhankelijk van de groeicyclus van de wenkbrauwhaartjes.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten. Om verzekerd te zijn gelijk geholpen te willen worden, kunt u ons bellen/WhatsApp of mailen voor een afspraak.

Openingstijden Maandag t/m Vrijdag van 09:30 – 17:00

Eerste Zeine 124 A , 5144 AM  Waalwijk

Telefoon/WhatsApp 0685 55 8615 info@houseofpedicure.nl  , www@houseofpedicure.nl

Beste klant,

Hopelijk gaat het met jou en je dierbaren naar omstandigheden goed. Vanwege de zorgen rondom het coronavirus, willen we vooropstellen dat jouw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben.

In lijn met de maatregel die door de overheid zijn opgelegd, zijn wij gesloten om zowel jou als ons team te beschermen. Wij hopen vanaf 2 maart weer geopend te zijn. Gezien de onzekerheid rondom de verdere ontwikkeling van covid-19, kan deze datum op een later moment gewijzigd worden.

In de tussentijd kunt u gerust een afspraak maken door te mailen of een WhatsApp kan ook voor als wij weer open mogen.. Jouw support is juist nu erg belangrijk voor ons.

We kijken er naar uit je snel weer te mogen ontvangen in onze salon.

Met vriendelijke groet,

House of Pedicure

Care for your feet and beauty !

© 2013 - 2021 Flex Nail Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel