Mijn naam is José Boekelmans. In 2009 heb ik de opleiding Alllround Schoonheidsspecialist afgerond, waardoor mijn interesse voor de huid alleen maar toegenomen is.

Logische vervolgstap was de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Een opleiding die zich richt op de medische behandelingen van de huid. In 2015 ben ik afgestudeerd en ben ik direct in een mooie praktijk gaan werken als huid- en oedeemtherapeut. Daar ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam.  De jaren verstreken en merkte dat ik steeds vaker naar wenkbrauwen begon te kijken. Er viel me altijd wel wat op.  Als ik iemand haar wenkbrauwen had geëpileerd en/of geverfd, dacht ik altijd: "Wauw, wat een verschil!". Het volgen van een uitgebreide opleiding Permanente Make-up was het gevolg. Ik vond het werkelijk fantastisch! Inmiddels heb ik bij heel veel mensen Permanente Make-up mogen zetten en vind ik het geweldig iedereen blij te zien na de behandeling.

Ik vind het zetten van permanente make-up zó leuk dat ik besloten heb om de samenwerking met Bouke aan te gaan en een eigen salon te openen, waarbij je terecht kunt voor de mooiste wenkbrauwen (hairstrokes en/of schaduw), eyeliners (alle vormen) en lippen (liner en/of full lips).

Wat is permanente make-up (PMU)?

Bij PMU worden er pigmenten in de lederhuid gebracht door middel van een steriele disposable naaldmodule. Het principe lijkt op tatoeëren maar het doel is anders. Het verschil ligt voornamelijk in de laag waar het pigment verblijft. Bij een tatoeage is dit in de onderste lederhuid waardoor deze nooit zal vervagen. PMU verblijft in oppervlakkige lederhuid en vervaagt na 2-5 jaar (afhankelijk van huidtype en andere factoren).

De behandeling

Als u voor de eerste behandeling komt bespreken we de vorm en de wens. Hierbij houd ik rekening met uw wens, maar ook met uw huidtype en gezichtsvorm. De behandeling start nadat de huid is verdoofd met een verdovende crème. Deze kunt u bij de huisarts op recept verkrijgen.

Let op!

Bij het gebruik van een aantal medicijnen kan de behandeling niet doorgaan. Geef uw medicijngebruik daarom altijd aan!

Een uur van te voren adviseer ik altijd om een glas appelsap te drinken. Appelsap bevat namelijk een stofje wat er voor zorgt dat het pigment beter in de huid vastgehouden kan worden.

Gebruikt u bloedverdunners? Overleg dan met uw arts de mogelijkheden om 5 dagen voor te behandeling te stoppen.

Het gebruik van alcohol raden wij af tot 3 dagen voor de behandeling, dit werkt namelijk bloedverdunnend. 

Na de eerste behandeling is het pigment erg donker doordat het nog op de huid ligt. In de dagen na behandeling ‘’zakt ‘’ het pigment in de huid en neemt de intensiteit met 40% af. Na 7 dagen is uw huid hersteld.

PMU Wenkbrauwen

Er zijn twee technieken mogelijk:

De hairstroke- techniek

Bij de hairstroke techniek worden en fijne streepjes gepigmenteerd waardoor deze op haartjes lijken. Dit is een erg natuurlijke techniek en toepasbaar voor alle soorten wenkbrauwen maar vooral voor het corrigeren van de vorm is dit een erg mooie techniek.

De schaduw-techniek

Bij de schaduw techniek kleuren we de gehele wenkbrauw vorm in. Hierdoor word de wenkbrauw aangezet en creëren we meer volume.

Welke techniek het beste bij u past, bepaal ik met u tijdens de eerste afspraak.

PMU Eyeliner                                                                                                                                         
Bij een eyeliner is alles mogelijk. Een eyeliner alleen in de wimperrand tot een brede eyeliner met een wing, alles is mogelijk!  Overleg samen met mij uw wens en u heeft een eyeliner die altijd symmetrisch en strak is!

PMU Lippen

In het geval van lippen zijn er meerdere mogelijkheden. Een lipliner is mogelijk, maar ook kan ik de lippenvorm verbeteren door middel van full lips. Hierbij pigmenteer ik in dezelfde lipkleur gedeeltes die ontbreken (dus bijvoorbeeld de helft van de cupidoboog). Voor mensen die altijd een lippenstift dragen is deze techniek ook erg geschikt, aangezien er een kleur over de gehele lippen wordt gepigmenteerd. Het schaduwen van de buitenste rand van de lippen wordt ook veel gedaan, hierdoor  krijgen de lippen optisch meer volume.

Afspraak maken?

Dit kan via het emailadres info@josehuidverbetering-pmu.nl of bel 0683358580.

Eerste Zeine 124A

5144 AM Waalwijk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2020 Flex Nail Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel