UPVOTED        

Wij werken uitsluitend met de fantastische merken IBD, Upvoted en Nail Perfect

Deze merken  maken het mogelijk om in zeer korte tijd een mooie set nagels te realiseren, waarbij de kwaliteit gegarandeerd blijft!

In slechts 40 minuten heeft u al een mooie french manicure (minitips) en in slechts 55 minuten heeft u al lange nagels (lange tips). Het vele vijlwerk is bij dit product overbodig geworden, dit is zowel voor u als klant erg fijn maar natuurlijk ook voor mij als nagelstyliste. Het product wordt mooi dun opgezet en wordt bijna helemaal egaal uitgehard waardoor er dus bijna geen vijl meer aan te pas hoeft te komen. IBD, Upvoted en Nail Perfect hebben een groots assortiment waardoor het mogelijk is alle soorten creaties te maken, denk hierbij aan design tips maar ook aan veel verschillende soorten kleurpoeders en glitterrandjes. Alles is mogelijk!

Met de Gel polish IDB JUST GEL POLISH,  Upvoted en Nail perfect blijft uw permanente nagellak 3 tot 4 weken mooi zitten, een aanrader voor elke vrouw!  Behandeling Gel polish in slechts 30 minuten!

Tevens heeft elk merk een mooi assortiment aan heerlijke beauty producten die u ook zeker niet mag missen! Neem rustig een kijkje op mijn pagina nail & hand treatments voor heerlijke hand, nagel en huidverzorging.

Uw vertrouwde nagelstyliste, uw leverancier voor al uw nagelproducten!

© 2013 - 2024 Flex Nail Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel